Nieuws

Simone Viellevoije is geslaagd voor haar rijbewijs.

Na teleurstellingen bij andere rijscholen, is het vandaag gelukt. Je hebt je rijbewijs in de pocket. Hier mag je trots op zijn. Heel veel plezier ermee en wie weet, straks gaan toeren naar Nice in zuid Frankrijk.

Hieronder staat de reactie van Simone wat ze van Leswereld vond:

“Hele fijne rijlessen, met goede persoonlijke begeleiding. Ik kwam zelf van een andere rijschool en miste structuur in de lessen. Lessen bij Tom hadden een doel en de les voorafgaand aan de volgende bespraken we wat we de volgende les gingen doen.  We hebben samen ook een plan van aanpak gemaakt voor mijn examen en dit heeft mij heel erg geholpen met de voorbereiding van mijn rijexamen. Al met al, hele fijne rijleraar, fijne lessen en ik zou de rijschool aan iedereen aanbevelen!”

Posted in: Geslaagd bij Leswereld

Leave a Comment (0) →

Jesse Elshof is geslaagd voor zijn rijbewijs

Jesse je eerste examen bij de vorige rijschool uit Nijmegen verliep niet helemaal zoals je gehoopt had.
Daarna ben je bij mij met rijlessen begonnen. Samen hebben we rijles voor rijles hard gewerkt om het één en ander te repareren.
Dit project heb jij vandaag afgesloten met een positief resultaat. Goed gedaan! Daar mag je trots op zijn.
Bedankt voor de prettige samenwerking en geniet van je rijbewijs.

Hieronder staat de reactie van Jesse over mijn rijschool:

“Het waren leerzame en leuke rijlessen. Ik heb echt geleerd om zelfstandig te rijden en heb alle aandacht gekregen die ik nodig had. Naast een goede service ook zeker goed advies en een duidelijke uitleg bij alle situaties. Zeker een aanrader”!

Posted in: Geslaagd bij Leswereld

Leave a Comment (0) →

Lieke Arts de 1ste keer geslaagd bij Leswereld

Lieke, ik ben trots, trots en nog eens trots. Je hebt het kei goed gedaan, zeker vandaag! Het was een mooi examenrit, met veel eigen initiatief.

Goed gedaan! Veel plezier met je rijbewijs.

Hieronder staat de reactie van Lieke over haar ervaring met Leswereld:

“Tijdens mijn rijlessen bij Leswereld voelde ik me altijd op mijn gemak waardoor ik het fijn vond om les bij Tom te hebben. Hij gaat heel serieus met de rijvorderingen om, maar is ook geïnteresseerd in jou als persoon. Er was altijd tijd voor een gezellig gesprek! Bedankt voor de lessen Tom!”

Posted in: Geslaagd bij Leswereld

Leave a Comment (0) →
Page 1 of 6 12345...»