Rijles Nijmegen: dit moet je weten

Voor rijschool Leswereld is Nijmegen allesbehalve onbekend terrein. Het beruchte Keizer Karelplein, maar ook rotondes als het Takenhofplein en de Steve Bikorotonde zijn leerzame verkeerspunten. Tijdens je rijles in Nijmegen ga je geheid deze en andere verkeerspleinen treffen, want de stad staat bekend om haar vele rotondes.

Voornamelijk zullen de rijlessen in Nijmegen plaatsvinden aangezien in Nijmegen de rijexamens worden afgenomen. Daarom vinden we het belangrijk om genoeg ervaring op te doen in deze zeer afwisselende stad. Op cbr.nl vind je meer informatie over tussentijdse toetsen en praktijkexamens.

 

Verkeerspunten tijdens jouw rijles in Nijmegen

Om je alvast een beeld te geven van hoe je een groot Nijmeegs verkeersplein benadert, geeft Leswereld je graag een indruk. Bekijk hieronder hoe je de zes grootste rotondes van de stad moeiteloos benadert:

Takenhofplein
rijles in Nijmegen, rijschool Nijmegen

Klik hier om meer te lezen over rijden op het Takenhofplein in Nijmegen

Takenhofplein 

Keizer Karelplein
rijles in Nijmegen, rijles Keizer Karelplein

Klik hier om meer te lezen over rijden op het Keizer Karelplein in Nijmegen

Keizer karelplein

 
Steve Bikorotonde
rijles steve bikorotonde Nijmegen

Klik hier om meer te lezen over rijden op de Steve Bikorotonde in Nijmegen

Steve Bikorotonde

ANAC-rotonde

Klik hier om meer te lezen over rijden op de ANAC-rotonde in Nijmegen.

ANAC-rotonde

 
Weurtse rotonde
weurtseplein nijmegen

Klik hier om meer te lezen over rijden op de Weurtse rotonde in Nijmegen

Weurtse rotonde

Palkerplein
Palkerplein Nijmegen Wijchen rijles

Klik hier om meer te lezen over rijden op het Palkerplein in Nijmegen.

Palkerplein 

 

Pick-up point Nijmegen

Word je liever ergens anders dan thuis opgehaald voor je rijles? In Nijmegen kun je gebruik maken van dit pick-up point:

Takenhofplein 2
6538 SZ Nijmegen

Word je liever thuis opgehaald? Geen probleem. Een afspraak maken is zo geregeld. Je kunt ook alvast bekijken hoe de eerste rijles gaat.

 

Dit zeggen geslaagden uit Nijmegen over de rijlessen van Leswereld

In een keer geslaagd!

Op het begin had ik best wel wat moeite met het onder de knie krijgen van de handelingen en daarbij zat ik erg onzeker achter het stuur. Door de daarop aangepaste lessen van Tom is het uiteindelijk helemaal goedgekomen. In één keer geslaagd! Tom was altijd bereikbaar als er iets was, stond altijd…

Ik kon meedenken over het leerproces

Ik heb het nemen van autorijlessen lang uitgesteld, omdat ik het heel spannend vond. Tom begreep dit. Hij keek goed naar wat ik als leerling nodig had en paste daar zijn lessen op aan. Hij nam de tijd, bereidde de lessen goed voor en liet mij meedenken over het leerproces. Ik leerde niet alleen auto…

Ik kan weer zelfverzekerd de weg op

Ik had mijn rijbewijs al maar durfde niet meer te rijden. Met een paar lessen heeft Tom mij hierbij heel goed geholpen. Ik kon zelf aangeven wat ik wilde oefenen en de lessen werden goed opgebouwd. Door de rustige benadering, duidelijke uitleg en tips, en goede sfeer in de auto vond ik het heel fijn…

Chat openen
1
Leswereld is via Whatsapp te bereiken
op werkdagen van 8:00 - 21:00 uur en
op zaterdagen van 8:00 - 17:00 uur.