Hulp bij rijden met faalangst en rijangst.

Wil je graag je rijbewijs halen of de weg op, maar heb je last van faal- of rijangst? Dan kun je altijd bij rijschool Leswereld terecht voor een aangepaste rijopleiding.

Aangepaste rijopleiding voor hulp bij rijangst

Zo wordt er gewerkt aan een rijbewijs én aan een zelfverzekerd gevoel achter het stuur. Ook is het mogelijk om een aangepast examen te doen, namelijk het faalangstexamen.

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je niet (meer) de weg op durft. Faalangst, of meer specifiek rijangst komt vaker voor dan je denkt. Als je hier angst voor hebt, dan is dat natuurlijk enorm vervelend. Leswereld helpt je graag om deze angst te overwinnen.

Faalangst: rijlessen en examen in Nijmegen

Dat kan rijinstructeur Tom Luijten van Leswereld door de rijopleiding aan te passen. Niet alleen de rijlessen, ook een speciaal aangepast examen behoort tot de mogelijkheden. Dit is het faalangstexamen van het CBR.

‘Vertrouwen in mezelf en controle tijdens het rijden zijn terug’

Leerlinge Kellie (22 jaar) uit Nijmegen, die niet meer durfde te rijden vanwege rijangst, deelt graag hoe zij Leswereld ervaren heeft:

Na het behalen van mijn rijbewijs heb ik zeer weinig rijervaring opgedaan, met als gevolg rijangst. Ik ben op zoek gegaan naar een rijschool die mij hierin kon ondersteunen en les kon geven in mijn eigen auto. Na het plaatsen van een berichtje op de site van Leswereld werd er snel contact met me opgenomen en maakten we een afspraak voor een intakegesprek. In dit gesprek probeerden we samen het probleem duidelijk te krijgen en stelden we een lesplan op. De lessen hebben mij geholpen om het vertrouwen in mezelf en (het gevoel van) de controle tijdens het rijden terug te krijgen, zodat ik weer zelfstandig de weg op durf.

Benieuwd of de hulp bij rijangst van Leswereld iets voor jou is? Daar komen we samen achter via een intakegesprek.
Vul hieronder de gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Heb je specifieke wensen vul dan ook onderstaand formulier in:

    Intakeformulier opfriscursus autorijden

Meer hulp bij rijangst? Opfriscursus: rijden zonder spanning

Rijschool Leswereld kan ook helpen met spanningsvrij rijden: een speciale opfriscursus autorijden. Dit type rijles is zeer geschikt voor wie lang niet meer gereden heeft of voor wie bijvoorbeeld fileparkeren of ’s nachts rijden eng vindt.

Chat openen
1
Leswereld is via Whatsapp te bereiken
op werkdagen van 8:00 - 21:00 uur en
op zaterdagen van 8:00 - 17:00 uur.